Prebavila so v prvi vojni liniji pri ohranjanju našega imunskega sistema, saj morajo prepoznati in uničiti viruse ter zdravju škodljive bakterije, ki jih dobimo preko hrane. Čiščenje in razgradnja pomeni odstranitev črevesnih oblog zaradi napačnega prehranjevanja, odstranitev težkih kovin in strupenih ostankov zdravil kot tudi odstranitev polipov in drugih abnormalnih tvorb.

Ena izmed glavnih nalog CWPja je razstrupljanje telesa, zato zelo pripomore k urejenemu delovanju črevesja. Pomaga pri zaprtju ali driski, vetrovih, slabosti, napetemu trebuhu po zaužitju hrane, hemeroidih, bolečinam v želodcu in trebuhu, gastritisu, ulkusu, žolčnih kamnih, boleznih jeter, (na primer hepatitis), sindrom razdraženega črevesa, Chronovi bolezni in drugem.

Redna uporaba CWP pomeni redno razstrupljanje in čiščenje telesa.

Mnogi zdravniki so povezali okvare prebavil z nekaterimi boleznimi, ki na prvi pogled nimajo nobene zveze s prebavili: diabetes, psoriozo, žolčni in ledvični kamni, krčnimi žilami in visokim krvnim tlakom.

Telefonsko svetovanje:051 312 002

KronaPlus logo

KRONA PLUS d.o.o.
Tržaška 2
1000 Ljubljana

T: 01 42 61 266
M: 051 312 002
E-mail: krona.plus@telemach.net

Zakaj CHI WELL pointer?

CHI WELL POINTER je enostaven za samostojno uporabo in ga imate lahko ves čas pri sebi. Ne potrebuje dodatnega vira energije ali servisa, s posebnim dodatkom ga lahko uporabljate tudi pri otrocih in živalih.

Deluje po načelih akupunkture, katero je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) že leta 1979 priporočila za zdravljenje okrog 70 bolezni.

Prijavite se na obveščanje

Vas zanima kdaj bodo potekale delavnice? Želite izvedeti več o CHI WELL pointerju?

Don't have an account yet? Register Now!

Vpišite svoje podatke za ogled nasvetov