CWP deluje po principih akupunkture, katero je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) že leta 1979 priporočila za zdravljenje okrog 70 bolezni.

Akupunktura je stara okrog 5000 let in je ena izmed najstarejših metod zdravljenja. Danes se jo uvršča med integralno medicino. Od leta 1976 je priznana tudi v Sloveniji in jo krije naše zdravstveno zavarovanje.

Akupunktura temelji na filozofiji, da po telesu teče vitalna energija, ki ji rečemo Qi (či) in sicer iz notranjosti telesa, na površino (v površinsko ležeče organe – kožo, mišice, tetive, kosti in sklepe). Ta pretok energije poteka po tako imenovanih meridianih ali kanalih. Vsaka bolezen sproži blokado na meridianih. S CWP blokade z lahkoto odpravimo, tako da narahlo pritiskamo na točke bolečin – kože ne prebodemo, kot je to praksa pri akupunkturi.

Na točki obdelave hitro zaznamo ščemenje, utripanje, zbadanje ali pa (pekočo) bolečino, kar je znak, da se blokada sprošča. V nasprotju z drugimi napravami pri delovanju CWP resnično zaznamo in občutimo očitno razliko pred in po terapiji. V nekaterih primerih koža močno pordeči, kar je znak prekrvavitve mesta terapiranja. Akutna bolečina se odpravi že pri eni terapiji, za kronične bolezni jih je potrebnih več.

Telefonsko svetovanje:051 312 002

Novi termini za PREDSTAVITEV CHI WELL POINTERJA S TERAPIJO v septembru 2020. Cena znaša 17 EUR.

  • 03.09.2020 - predstavitev CWP pripomočka s terapijo
    16.00 - 17.30

O delavnici s terapijo

Na delavnici (izpolnite prijavnico na levi)

  • vam predstavimo teorijo delovanja CHI WELL POINTERJA in osnovno delovanje akupunkture,
  • naredimo vam terapijo na delu telesa, kjer imate bolečine ali kakšen drug problem,
  • naučimo vas uporabljati CHI WELL POINTER.

Delavnice organiziramo v Ljubljani, za skupine pa tudi drugod po Sloveniji.

Chiwell pointerChiwell pointerChiwell pointerChiwell pointer

KronaPlus logo

KRONA PLUS d.o.o.
Tržaška 2
1000 Ljubljana

T: 01 42 61 266
M: 051 312 002
E-mail: krona.plus@telemach.net

Zakaj CHI WELL pointer?

CHI WELL POINTER je enostaven za samostojno uporabo in ga imate lahko ves čas pri sebi. Ne potrebuje dodatnega vira energije ali servisa, s posebnim dodatkom ga lahko uporabljate tudi pri otrocih in živalih.

Deluje po načelih akupunkture, katero je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) že leta 1979 priporočila za zdravljenje okrog 70 bolezni.

Prijavite se na obveščanje

Vas zanima kdaj bodo potekale delavnice? Želite izvedeti več o CHI WELL pointerju?

Don't have an account yet? Register Now!

Vpišite svoje podatke za ogled nasvetov