Marina Perko

Bila sem na kratki terapiji na sejmu NARAVA ZDRAVJE. Takrat me je bolel križ, kar se mi večkrat ponavlja. Sicer sem si mislila, da verjetno ne bo pomagalo. Bila sem izredno presenečena, da me še 14 dni po 20 minutni terapiji s CHI WELL POINTERJEM križ ni več bolel, kar sem sporočila tudi gospe, ki me je terapirala. Priporočam.

Peter Mavec

Na sejmu NARAVA ZDRAVJE mi je prijazna gospa ponudila kratko terapijo, samo toliko, da vidim, kako inštrument deluje. Že dlje časa imam problem z gležnjem in pri hoji uporabljam tudi palico. Terapija je bila kratka – okrog 20 minut, vendar nisem mogel verjeti, da je tako učinkovala. Občutek je bil takšen, da bi kar poletel. Odšel sem brez palice. Takšno stanje je trajala kar nekaj časa. Gospa me je opozorila, da bi moral narediti nekaj terapij, saj so problemi v gležnju kronični. Obiskal sem tudi brezplačno delavnico, kjer sem dobila vsa navodila glede uporabe inštrumenta CHI WELL POINTER, naredili pa smo si tudi zelo dolgo terapijo. Bil sem tako navdušen, da sem si inštrument kupil. Sedaj ga redno uporabljam in stanje se mi zelo hitro izboljšuje.

Petra Kloar, Celje

CWP uporabljam že dlje časa. Z njim sem si pozdravila že zelo boleče in občutljive sklepe na prstih, rekli so, da imam artritis. Seveda je terapija bolela, a sedaj mi lahko stisnete roko, ne da bi zastokala. Pomagal mi je pri virozah, ko sem si terapirala bolečine v grlu, in ob glavobolu. Ob prvih degenerativnih spremembah na hrbtenici mi je omogočil gibanje brez bolečine oz. ob minimalni bolečini.

Počasi je CWP postal del moje dnevne higiene. Tako, kot si umivam zobe, redno preverjam pretočnost meridianov ali pa lajšam akutno bolečino oz. nelagodje, saj pravijo, da je preventiva boljša od kurative. Najprimernejši kraj za terapiranje mi je ob televizorju, ko tako nimamo kaj posebnega početi, ali pa med branjem knjige, tudi ob računalniku, če le imam prosto eno roko! Reakcija ob delovanju CWP je blagodejna, saj je takoj po njenem izginotju terapiran del sproščen, kot bi ga nekaj prevetrilo ali nekdo dodobra zmasiral. Všeč mi je, ker se ne morem napačno terapirati, niti mi ni treba gledati na uro, ker dolžina terapiranja ni predpisana. Imam ga vedno pri sebi, saj se nesreča lahko zgodi kjerkoli, z njim pa tudi ne tako redko lajšam bolečino drugim, ki to v tem trenutku potrebujejo.

Tudi mož ga rad uporablja, predvsem na kolenih, ki mu že 'hrustajo'. Bolečina takoj izgine, in lahko se posveti delu ali gremo na izlet v hrib. Ne jemljem nikakršnih protibolečinskih tablet, saj CWP odvzame vso bolečino.
CWP je moja najboljša finančna naložba in če bi me poslali na pust otok le z enim predmetom, ne bi izbrala mobilni telefon, pač pa Chi Well Pointer!

Magdi Dobrovoljc, Golo

S Chi Well Pointerjem si zdravim sklepe prstov na obeh rokah zaradi akutne bolečine, ki se mi je pojavila ob palcih na notranji strani dlani. Po nekajkratni terapiji sem ugotovila, da se je bolečina resnično zmanjšala in sedaj tudi že izginila, prsti pa so bolj gibljivi. Zdravim si tudi sinuse, saj sem zvečer zaradi zamašenih dihalnih poti težko zaspala, partner pa se je pritoževal zaradi smrčanja. Od kar uporabljam zvečer pred spanjem Chi Well Pointer čutim olajšanje, saj lažje diham.

Majda Janša, Ljubljana

Že kar nekaj let se mi v spodnjem delu leve roke pojavlja mravlinčenje, posebno pri določeni drži. Vožnji s kolesom. Mravljinci se prenašajo že na drugo, desno roko. Kadar sem potožila zaradi neprijetnih bolečin, je vedno odgovor; to so vratna vretenca zaradi drže in sedenja pred računalnikom.

Od lanske jeseni sem bila brez volje za kakršno koli delo. Če pa je bila volja, me je izdala energija. Posledično sem se zelo zredila. Ni volje za sprehod,če je volja, enostavno nimam moči. Po opisanem se hitro spozna tudi depresija. Ni tako v težki obliki, kot berem, je pa kar že resno posegla v delovanje srca, tesnoba, nerazumljiv paničen strah, nezmožnost globokega vdiha, pritisk v prsih in neverjetno hitro utripanje srca. Da ga ustavim, rabim kar nekaj moči. Pri prvih napadih tesnobe, sem bila prepričana, da bom umrla. Čutila sem tako močno slabost, da so se mi pred očmi pojavljali črni krogi. Slabost se je prenesla na celotno telo in to sem čutila, kot neznosno bolečino. Kar nekaj mesecev sem imela zelo čudno slabot tudi v glavi, kot da se mi pretaka motna tekočina in lahko bi se samo ulegla in zaspala. Na pregledu sem bila pri kardiologu in dobila diagnozo stresna aritmija in tablete za umirjanje srca.

Osebna zdravnica mi je predpisala tablete proti depresiji in odsvetovala tablete za umiritev srca. Počutje je bilo vedno slabše in pristala sem v bolniškem staležu. Prenehale sem z tableti za srce in jemala samo tablete za depresijo. Stanje se je izboljšalo in s težavo sem šla spet v službo. Delo za računalnikom sem le s težavo opravljala. Ni bilo koncentracije, spomina in zbranosti.

Pred mesecem sva se slišali s prijateljico, ji opisala težave in povabila me je na terapijo s CWP. Kaj je to? Neke vrsta akupunktua-  ne to pa ne, ker sem bila enkrat že na terapiji in me je zelo bolelo, pojavile so se tudi manjše infekcije.
Povabila me je samo na obisk in da mi vseeno pokaže pripomoček, kateri niso igle, katerih ne maram, ampak nekakšni svinčniki s konico.

S CWP se me je dotaknila na roki in pokazala, da ne »špika« ampak se samo rahlo dotika. Poskusiva na zadnjem delu vratu in rame. Prvi dotiki so bili nekako neprijetni, neznani in nič posebnega. Tudi vsa nadaljnja dotikanja po hrbtenici in roki ni bilo nič posebnega.

Prešle sva na levo roko. Lahko samo to rečem, da se je začelo. Zelo močno sem občutila neke vrste bolečine, včasih pekočo bolečino, včasij je bila bolečina topa. Prijateljica pove, da so se pokazale pikice dotikov. Rahla reakcija. S terapijo je prešla na ramo in se spuščala po roki do zapestja. Vse sem dobro občutila, kar pa je tudi znak zdravljenja. Ne vsak dotik, ampak določene točke, živčne vozliče. Čeprav so bili dotiki nežni, je včasih zabolelo, včasih skelelo, spet se mi je zdelo, da potuje bolečina po roki v prste. Na zapestju leve roke je bilo je bila bolečina največja, saj je tam akupunkturna točja nabolj na površju kože. Tudi roka se mi je pordečila in zelo so bili vidni dotiki. To je pomenilo, da se je mesto dobro prekrvavelo. Dotiki so se nadaljevali po zunanji roki do mezinca.  Takoj, ko se je CWP odmaknilo, je bolečina v trenutku ponehala. Ostale so samo rdeče sledi. Enako se je terapija ponovila na desni roki. Ni bila tako boleča. Verjetno zato, ker se je mravljinčenje pojavilo šele pred meseci. Na levi roki se je mravljinčenje pojavljalo že nekako pet let. Triintrideset let dela za računalnikom. Okvara vratnih vretenc.
Potem se mi je s CWP dotaknila zgornji del glave. Kot da bi me zadela strela. Pekoča bolečina, da sem kar poskočila. Neverjetno. Dala mi je CWP in sem se sama počasi približala vrhu glave. Na začetku je kar bolelo, vendar sem ga odmikala in se ponovno dotikala glave. Dlje časa kot sem delala, manj bolečine sem čutila. Prijateljica je razložila, da je to dober znak, saj se blokade odstranjujejo. Včasih je to možno že po eni terapiji. Po glavi sva delale zaradi moje depresije in probleme s koncentracijo.

To je bila prva terapija in sicer celih tri ure in pol. Drugi dan je bilo počutje zelo slabo. Vse me je bolelo, bilo mi je slabo in bila sem na smrt utrujena. Sem pa pri vožnji v službo opazila, da nimam mravljinčnih rok. Dan sem vseeno komaj preživela in komaj čakala, da sem šla spat. Spanje je bilo zelo dobro. Drugi dan po terapiji mi je bilo veliko bolje. Glava je bila veliko bilj jasna in delo v službi je bilo zelo produktivno. Spomin odličen, srce mi ni več tako razbijalo. Tesnoba in strah se pojavita samo občasno. Pa še to samo, ko me kaj spravi s tira. Tablete za depresijo bom počasi opustila. Se zgodi, da kakšen dan pozabim na tablete.

Tretji dan so bile roke v redu, glava jasna, le utrujenost je še ostala. Ne pa v tako hudi obliki kot ponavadi. Mravljinci v roki so se mi rahlo pojavili šle proti koncu tedna. Vendar v veliko lažji obliki. Spanje je bilo dobro in po več mesecih si zjutraj nisem več želela, da bi bil že večer, da se uležem in zaspim. Po tej terapiji sem obiskala prijateljico če trikrat. Vedno so dotiki boleli. Bili pa so znosni in občutek, da bolečina takoj popusti, je zelo dober. 

Leva roka je občasno še mravljinčna, vendar se mravljinci hitro razgubijo. Pri zadnji, četrti terapiji me je pred tem zelo bolel vrat, tako da se mi je s CWP dotikala samo zadnji del vratu in ram. Bolečina v vratu je popustila. Rahlo še čutim, da je malenkost zategnjen. Verjetno bi s vsako dnevno terapijo bolečine izzvenele. Glava je jasna in v temu tednu nisem več po službi šla počivat, kar sem pred terapijami počela že nekaj mesecev. Prijateljici sem zelo hvaležna, da me je povabila na terapijo, saj mi je ponovno obudila v življenje. Hvaležna sem ji iz vsega srca.

Telefonsko svetovanje:051 312 002

Novi termini za PREDSTAVITEV CHI WELL POINTERJA S TERAPIJO v septembru 2020. Cena znaša 17 EUR.

  • 03.09.2020 - predstavitev CWP pripomočka s terapijo
    16.00 - 17.30

O delavnici s terapijo

Na delavnici (izpolnite prijavnico na levi)

  • vam predstavimo teorijo delovanja CHI WELL POINTERJA in osnovno delovanje akupunkture,
  • naredimo vam terapijo na delu telesa, kjer imate bolečine ali kakšen drug problem,
  • naučimo vas uporabljati CHI WELL POINTER.

Delavnice organiziramo v Ljubljani, za skupine pa tudi drugod po Sloveniji.

Chiwell pointerChiwell pointerChiwell pointerChiwell pointer

KronaPlus logo

KRONA PLUS d.o.o.
Tržaška 2
1000 Ljubljana

T: 01 42 61 266
M: 051 312 002
E-mail: krona.plus@telemach.net

Zakaj CHI WELL pointer?

CHI WELL POINTER je enostaven za samostojno uporabo in ga imate lahko ves čas pri sebi. Ne potrebuje dodatnega vira energije ali servisa, s posebnim dodatkom ga lahko uporabljate tudi pri otrocih in živalih.

Deluje po načelih akupunkture, katero je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) že leta 1979 priporočila za zdravljenje okrog 70 bolezni.

Prijavite se na obveščanje

Vas zanima kdaj bodo potekale delavnice? Želite izvedeti več o CHI WELL pointerju?

Don't have an account yet? Register Now!

Vpišite svoje podatke za ogled nasvetov