Sistem oktagonalnih leč

Prva oktagonalna leča energijo zbere, druga leča jo okrepi in usmeri njeno delovanje.

Sistem dolgih infrardečih valov

Pospeši prekrvavitev, tvorbo encimov in delovanje metabolizma. Posledično se zmanjšajo obloge v krvnih žilah (proste maščobne kisline, holesterol in odvečen natrij).

Delovanje naravnega magnetnega polja

Odstranjuje toksine iz ožilja, regenerira celice in zavira proces staranja celic. Izboljša se prekrvavitev in zmanjša se bolečina.

Tvorjenje negativnih ionov – anionov

Pospeši dotok kisika v celice in tkiva, nevtralizira proste radikale, poveča se izločanje serotonina (hormona sreče). Posledica je tudi večja živahnost in več mentalne energije.

CWP deluje na 4 principih:

Sistem leč

Sestavljata ga dve šesterokotni leči. Prva leča zbira energijo, druga pa jo okrepi in usmerja valovanje energije.

Dolgi infrardeči valovi

Sistem šesterokotnih leč je sestavljen iz različnih biokeramičnih materialov, ki pošiljajo dolge infrardeče valove (6- 14 mikrometrov). Blagodejni učinki infrardečih valov so znani. Zdravniki jih priporočajo kot rehabilitacijo po poškodbah in operacijah. Znanstveno dokazani učinki infrardečih valov na naše telo so:

  1. Dvig temperature v globokih plasteh tkiv in kože
  2. Razširijo se kapilare krvnih žil, izboljša se prekrvavitev
  3. Vzpodbudi se delovanje metabolizma, pospeši se tvorba encimov
  4. Posledično se zmanjšujejo obloge v krvnih žilah (telo odstrani proste maščobne kisline, holesterol in odvečen natrij)

Naravno magnetno polje

Vsi biokemični procesi v telesu so povezani z električnimi tokovi in elektromagnetnimi polji, zato lahko rečemo, da elektromagnetni procesi predstavljajo osnovni pogon v telesu. Dokazano je, da ti procesi in valovanja odstranjujejo toksine iz ožilja. Prav tako pomagajo pri regeneraciji celic, posebej pri poškodbah in zlomih kosti. Številni priznani medicinski pripomočki uporabljajo magnetizem pri zdravljenju. Vendar številni uporabijo le del te energije, saj se le ta razprši.

CWP pa uporablja usmerjeno naravno elektromagnetno valovanje, ki deluje direktno na mesto bolečine, kar izboljša krvni pretok, zmanjšuje bolečino in zavira proces staranja celic. Zelo pomembno je, da to elektromagnetno valovanje ne povzroča škode.

CWP sestavljata 2 instrumenta – eden je plus (dovaja), drugi je minus (odvzema). Tako se telesu odvzame, kar je preveč in doda, kar je premalo. S tem se ponovno vzpostavi energetsko ravnovesje.

Anioni

Ioni vplivajo na zmožnost telesa pri sprejemanju kisika. Anioni pospešujejo dotok kisika v celice in tkiva, kationi ta proces upočasnijo. Naloga anionov je tudi, da nevtralizrajo proste radikale. Anioni (negativni) ioni in kationi (pozitivni) ioni morajo biti v ravnovesju, da se dobro počutimo. Ravnovesje se podre zaradi onesnaženje ozračja, elektrosmoga, prekomerne telesne dejavnosti ali stresa. Le to vodi k oksidaciji telesa.

Kationi nastanejo kot rezultat oksidacije, kar posledično vodi k utrujenosti, izčrpanosti in zakisanosti telesa ter procesom staranja. S tem se izgubljajo anioni in ravnovesje je porušeno. Ameriški inštitut za raziskovanje raka (US National Center Institute) je uvidel pomen negativnega naboja v zdravih celicah. V rakavih celicah se se poveča število kationov in posledično zmanjša število kationov.

Negativni ioni pospešijo dovod kisika v možgane, kar prinaša večjo živahnost, več mentalne energije, poveča pa se tudi izločanje serotonina.Morda ne veste? Več kot je v zraku anionov, bolj čist je zrak. Človek se najboljše počuti ob morju ali v gorah in tam je anionov največ. Nekateri anione imenujejo kar zračni vitamini! CWP vsebuje naravni anionični ogljikov prah, ki zagotavlja neprekinjen dotok anionov, ko ga uporabljamo.

Telefonsko svetovanje:051 312 002

Novi termini za PREDSTAVITEV CHI WELL POINTERJA S TERAPIJO v septembru 2020. Cena znaša 17 EUR.

  • 03.09.2020 - predstavitev CWP pripomočka s terapijo
    16.00 - 17.30

O delavnici s terapijo

Na delavnici (izpolnite prijavnico na levi)

  • vam predstavimo teorijo delovanja CHI WELL POINTERJA in osnovno delovanje akupunkture,
  • naredimo vam terapijo na delu telesa, kjer imate bolečine ali kakšen drug problem,
  • naučimo vas uporabljati CHI WELL POINTER.

Delavnice organiziramo v Ljubljani, za skupine pa tudi drugod po Sloveniji.

Chiwell pointerChiwell pointerChiwell pointerChiwell pointer

KronaPlus logo

KRONA PLUS d.o.o.
Tržaška 2
1000 Ljubljana

T: 01 42 61 266
M: 051 312 002
E-mail: krona.plus@telemach.net

Zakaj CHI WELL pointer?

CHI WELL POINTER je enostaven za samostojno uporabo in ga imate lahko ves čas pri sebi. Ne potrebuje dodatnega vira energije ali servisa, s posebnim dodatkom ga lahko uporabljate tudi pri otrocih in živalih.

Deluje po načelih akupunkture, katero je Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) že leta 1979 priporočila za zdravljenje okrog 70 bolezni.

Prijavite se na obveščanje

Vas zanima kdaj bodo potekale delavnice? Želite izvedeti več o CHI WELL pointerju?

Don't have an account yet? Register Now!

Vpišite svoje podatke za ogled nasvetov